• Op tijd

  • Onbeschadigd

  • Flexibel

The sky is the limit

Luchtvracht

Wat voor zeevracht geldt, gaat ook op voor luchtvracht. Wij regelen niet alleen projectladingen voor reguliere vrachtvliegtuigen, maar vooral ook grote projectladingen die daar niet in passen. Daarvoor charteren wij complete vliegtuigen via ons speciale netwerk in de vrachtluchtvaart. Als tijd een kostbaar element is in een project, is vliegen de beste oplossing. Wij zoeken uit, calculeren en coördineren. The sky is the limit voor de projectbegeleiding van Meilink Project Forwarding.

Alles vanaf het begin goed geregeld

Klaar voor nieuwe projecten? Wij wel!

Capaciteit en solide betrouwbaarheid

Binnenvaart

De  binnenvaart biedt capaciteit, is veilig en stipt en garandeert betrouwbaar vervoer. Juist deze modaliteit past optimaal bij ons specialisme: kapitaalgoederen, projectlading en special cargo. Daarvoor zijn verschillende opties in de binnenvaart waar wij graag in adviseren. Vanuit havens in Europa en daar buiten vervoeren wij uw vracht snel en solide naar exact de locatie die u voor ogen heeft. Dat loopt via strategisch gekozen overslagpunten waar andere modaliteiten klaarstaan om alles op de plek van bestemming te krijgen.

Cleaning

Waarmee kunnen we u helpen?

Vraag een offerte aan!

Of neem contact met ons op:

+31 (0)10 - 43 677 17

Wat klanten zeggen

“Met Meilink aan tafel kunnen wij de levering aan huis, waar dan ook ter wereld, goed gecalculeerd opnemen in de offertefase bij nieuwe projecten.”