• Op tijd

  • Onbeschadigd

  • Flexibel

Cleaning

De juiste papieren

Douane-expediteur

Geen zorg over douaneformaliteiten, want als bevoegd douane-expediteur zorgt Meilink ervoor dat de juiste documenten bij de douane worden aangeleverd. Ons team van douanedeclaranten is op de hoogte van de actuele regels en procedures bij in- en uitvoer van goederen vanuit of naar de EU

Alles vanaf het begin goed geregeld

Klaar voor nieuwe projecten? Wij wel!

Zekerheid en gemak

Verzekeringen

Natuurlijk kunt u overal uw goederen laten verzekeren, maar Meilink werkt als one-stop-shop voor zowel de logistieke aanpak als de benodigde verzekeringen. Dat is niet alleen overzichtelijker, maar werkt ook sneller en eenvoudiger. Wij zijn natuurlijk al op de hoogte van alle details van uw project. Vanaf dat er geladen wordt verzekeren wij 110% van de waarde tegen competitieve tarieven. Vanzelfsprekend ook hier weer maatwerk voor elk project.

Cleaning

Korte lijnen

Eén aanspreekpunt

Bij Meilink hebben klanten een betrokken projectleider die hun projecten van A tot Z begeleidt. Van advies en calculaties voor de beste logistieke oplossing tot coördinatie van de uitrol. Deze volgt de klus totdat alles veilig is afgeleverd en afgetekend. Als er ingegrepen, aangepast of opgeschakeld moet worden, pakt de projectleider dat op. Zorgen dat het goedkomt, dat is wat wij doen.

Waarmee kunnen we u helpen?

Vraag een offerte aan!

Of neem contact met ons op:

+31 (0)10 - 43 677 17

Wat klanten zeggen

“Wij werken al jaren met Meilink omdat zij precies weten waar ze mee bezig zijn en omdat zij weten waar wij mee bezig zijn. Direct contact, snel begrip en snel schakelen, dat werkt gewoon goed.”